Силен човек от Демократична България даде мнение за изборите и новите

...
Силен човек от Демократична България даде мнение за изборите и новите
Коментари Харесай

Атанас Славов: Хартиената коалиция еволюира в коалицията Магнитски

Силен човек от " Демократична България " даде мнение за изборите и новите наказания към България, наложени от Съединени американски щати.

" Демократична България " (ДБ) и " Продължаваме промяната " (ПП) ще се явят на предварителните избори на 2 април като коалиция, стана ясно през вчерашния ден. Коалицията очаква да стане първа политическа мощ и към този момент разяснява, като единствената огромна политическа мощ, която няма представител измежду листата със глобените по закона " Магнитски ".

Атанас Славов от " Демократична България " съобщи в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия, че няма по какъв начин представители на Политическа партия и Демократична България да участват в листата " Магнитски " по една елементарна причина - " ние постоянно сме отстоявали тезата за битка с корупцията по високите етажи на властта, подсилване на върховенството на правото и правосъдна промяна ". 

" Както, когато управлявахме за късите 7 месеца, по този начин и в съпротива - парламентарна и извънпарламентарна. Това, което видяхме, че се случи в България с последните наказания по закона " Магнитски " е, че така наречен " хартиена коалиция " от предишното Народно заседание еволюира към обединението " Магнитски ". Ще забележим дали тази коалиция ще има превес в идващия парламент или ще успеем да реализираме нашата упоритост точно като коалиция Политическа партия и Демократична България да сме първа политическа мощ и да желаяме мандат за ръководство на страната ", означи Славов, написа novini.bg.

По думите му, в границите на последните 3 години два пъти имаме наказания по закона " Магнитски " и против лицата, които са в този лист нямаме неоправдателни присъди - това са политици, олигарси и това е " гласовит пестник за българската прокуратура ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР